Het is feest, want jullie gaan trouwen!

Het is feest, want jullie gaan trouwen! Ik ben dol op bruiloften. Wanneer ik thuiskom na een trouwerij heb ik altijd een grote glimlach op mijn gezicht en zit ik bomvol energie. Want hoe leuk is het om samen de liefde te vieren?

Vraag vrijblijvend de trouwbrochure aan

Trouwfotografie is zo bijzonder, een hele dag de liefde vieren! Details, sfeerimpressies, tips voor een relaxte dag en prijzen vind je in mijn trouwbrochure.

Hoe zo’n dag er ongeveer uitziet?

01.

Ik start de auto en rijd naar de bruidegom

Ik start de auto en rijd naar de bruidegom

Ik start (meestal al in de vroege uurtjes) de auto, check of ik alles bij me heb en dan is het tijd om te gaan. Als ik aanbel bij de bruidegom hoor ik de koffie al pruttelen en zie ik de outfit voor de grote dag hangen. Hier begint het feest! Mijn camera’s gaan aan en voorlopig ook niet meer uit. Een vader die de manchetknopen vast doet, moeders die vol zenuwen de tafel afruimt, vrienden waarmee alvast geproost op deze mooie dag of een laatste keer de geloftes doorlezen. Niets gaat aan mijn camera voorbij.

02.

Tijd om naar de bruid te gaan!

Tijd om naar de bruid te gaan!

En dan is het tijd om naar de bruid te gaan! Tussen het gekakel door merk ik altijd dat de gezonde spanning oploopt. Niet zo gek, want je trouwt tenslotte niet elke dag. De tranen wanneer alles compleet is, een lach en een traan bij vrienden en familie. Juist dat zijn de momenten die erbij horen en die ik graag vastleg. Want vol emoties en adrenaline vergeet je soms bijna in het moment te zijn, en hoe fijn is het om dit later nog samen terug te kijken?

03.

Mee op date!

Mee op date!

Wanneer het bruidspaar samen op de kiek gaat, voelt het eigenlijk alsof ik mee ga op date. Ja echt! Ga vooral naar je favoriete koffietentje voor een bakje koffie, picknick in het bos, pak de boot of ga naar het strand waar jullie eerste afspraakje was. Ik denk natuurlijk ook graag mee en houd van de persoonlijke dingen die jullie dag eigen maakt.

04.

Dé momenten

Dé momenten

De tranen van het lachen, de neefjes en nichtjes die hun Cola net iets te gulzig opdrinken, de trotste opa en oma die hun ogen niet van het bruidspaar af kunnen houden of de tranen om de geliefde die deze dag niet meer mee kon maken. De rest van de dag staat in het teken van jullie en dat wil ik met heel veel liefde vastleggen.

Destination Wedding

Uitzichten, veel zon, prachtige zonsondergangen, mooie landhuisjes en steden. Een tijdje geleden was ik voor een cursus in het mooie Spanje. Daar ontdekte ik de schoonheid van het land. Het buitenland biedt zoveel moois, bijvoorbeeld tijdens je bruiloft. Ik ga graag met jullie mee richting verschillende landen om daar jullie herinneringen vast te leggen.